Ish nxënësja e shkollës " Abaz Ajeti" 26-vjeçare, ligjëruese në Fakultetin Politeknik të Milanos

Gresa Latifi nga Gjilani ishte e ftuara e radhës në emisionin JETA në KTV.

Ajo ka studiuar ekonomikun në Prishtinë, masterin e ka përfunduar në Gjermani dhe tani po e përfundon doktoraturën në Itali.

Gjilanasja 26-vjeçare, ligjëruese në Fakultetin Politeknik të Milanos

Është vetëm 26-vjeçare dhe është shqiptarja e parë që ligjëron në Fakultetin Politeknik të Milanos.

Për më tepër ndiqeni emisionin e plotë më poshtë:

video