Aktuale

Kremtojmë me moton “Kush nuk mund të ndryshoj mendim, nuk mund të ndryshoj asgjë”

 

Me një program kulturor e artistik në praninë e shumë prindërve nxënësve dhe mësimdhënësve, shkolla  “Abaz Ajeti” shënoi 34 vjetorin e rrugëtimit historik të saj drejt sukseseve që janë realizuar njëra pas tjetrës.

 

Lexo më tepër

Gara sportive për nderë të ditës së shkollës

 

Mësimdhënësit e kulturës fizike  për nderë të ditës së shkollës 24 prillit, organizuan  aktivitet të ndryshme sportive, duke filluar nga klasa e VI deri në të IX ta.

 

Lexo më tepër

Në shkollën “ Selami Hallaqi” u mbajt ushtrim për tërmetin

 

Drejtoria Komunale e Arsimit në bashkëpunim me Agjensin për menaxhimin e Emergjenca dhe Drejtorin për Mbrojtje dhe shpëtim, organizuan në shkollën tonë stërvitje me nxënës për sjelljen e nxënësve rreth termetit.

 

Lexo më tepër

Binjakëzohen Shkolla "Abaz Ajeti" nga Gjilani dhe "śhehit Sevinç Doğan" nga qyteti Burs

Në kuadër te bashkëpunimit të komunës së Gjilanit me Qytetin Bursa-Turqi me  përkrahje të kryetarit të komunës  Lutfi Haziri sot Drejtori i shkollës Arsim Bejtullahu ka nënshkruar marrveshjen për binjakzimin e shkolle “Abaz Ajeti”me shkollën Binjakëzohen Shkolla "Abaz Ajeti" nga Gjilani dhe "śhehit Sevinç Doğan" nga qyteti Bursa-Turqi.

 

 

Lexo më tepër