Aktuale

Vazhdohet me punë në projektin FRED

 

Sot u mbajt takimi mes anëtarëve të ekipit punues në projektin FRED ( Nxitja e përafrimit përmes edukimit për demokraci dhe mësim të gjuhës ), projekt ky i cili u mirëprit në masë të madhe nga të gjithë nxënësit, mësimdhënësit e prindërit e shkollës sonë.

 

Lexo më tepër

Drejtori Bejtullahu, në mesin e drejtorve më të suksesshëm në Republikën e Kosovës!j

 

Shkolla “ Abaz Ajeti”  në vazhdimësi  është radhitur ndër shkollat më të mira në komunë dhe rajon. Ndërsa këtë vit  po e përmbyllë përveç shumë mirënjohjeve dhe të fituara  në rajon dhe më gjerë, nga sot mund të krenohet edhe me drejtorin më të mirë të komunës, epitet të cilin sot e  mori  nga ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyçi.

 

Lexo më tepër

Kultivimi i përafrimit, projekti i radhës !

 

Nga 53 shkolla që kishin aplikuar, shkolla " Abaz Ajeti"  u përzghodh në mesin e 11  dhe fitoi projetin "Kultivimi i përafrimit përmes edukimit për demokraci dhe mësimit të gjuhës (FRED) 2018-19.

 

Lexo më tepër

Nxënësit e shkollës “Abaz Ajeti” pjesmarrës në panairin e sportit

 

 Organizuar nga Komuna e Gjilanit dhe Komiteti Olimpik i Kosovës, sot në Gjilan janë mbajtur dy evenimente sportive, panairi i sportit, në mesin e 20 klube sportive të Komunës kanë marrë pjeë edhe nxënësit e shkollës “Abaz Ajeti”, të cilët kanë prezantuar kapacitetet sportive që ka Gjilani në fusha të ndryshme të sportit.

 

 

Lexo më tepër

Lokacioni i shkollës “Abaz Ajeti” dhe gjithë lagjja “ Arbëria” është pastruar nga nxënësit, mësidhënësit dhe përsoneli teknik ishkollës

Sipas planifikimeve të cilat janë bërë nga Task Forca “Ta pastrojmë Gjilanin”, e koordinuar nga kryetari i Komunës, Lutfi Haziri, me pjesëmarrje të të gjitha institucioneve komunale, Gjykatës, Prokurorisë, Policisë së Kosovës, FSK-së, shkollave fillore e të mesme, bashkësive fetare, ndërmarrjeve publike, shëndetësisë primare e regjionale, organizatave rinore, veteranëve, operatorëve privat dhe qytetarëve të shumtë, sot iu bashkuan edhe nxënësit, arsimtarët dhe personeli teknik  i   shkollës “Abaz Ajeti” aktiviteti për pastrimin e gjithë territorit të Gjilanit.

 

Lexo më tepër