Të tjerët për ne

Kur fëmijët ia kthejnë shkëlqimin teatrit!

 

Ka kohë, të mos themi është bërë e zakonshme, që kur përmendet Teatri i Gjilanit, nuk të shkon mendja së pari tek ajo se cila shfaqje po vihet në skenë, pasi publiku gjilanas është i etshëm për të parë shfaqje dhe është një vlerësues i mirë, por menjëherë të shkon mendja për problemet në, dhe rreth këtij institucioni, që nuk po gjen një zgjidhje të përhershme, për problemet që politika asnjëherë nuk po i kupton, apo nuk po do me i kuptua, dhe rrjedhimisht edhe nuk po ofrohet një zgjidhje afatgjate, e përhershme.

 

Lexo më tepër

Liri dhe Amari – dy Ajnshtajnët e Kosovës

 

Psikologu Florim  Gollupeni e ka cilësuar superiore inteligjencën e Lirit

“Po të ketë Kosova programe institucionale për raste të tilla, këta fëmijë inteligjentë do të mund të ishin shumë të dobishëm për vendin dhe shoqërinë tonë në të ardhmen”, thotë sociologu Xhevat Latifi

 

Lexo më tepër

Gazeta Sheshi për ne

"Abaz Ajeti" e vetmja shkollë me ditarë online

Lexo më tepër

Samanta Hiler nga Zvicra kthehet për të njohur rrënjët shqiptare!

Samanta Hiler nga Zvicra kthehet për të njohur rrënjët shqiptare! Samanta Hiler nga Zvicra kthehet për të njohur rrënjët shqiptare!


Lexo më tepër

Institucionet arsimore dhe mjerimi i të gjithë neve!

Drejtori i Drejtorisë komunale të Arsimit në Gjilan, Nazmi Musa, kohë më parë kishte deklaruar se viti i ri shkollor këtë vit ka nisur me rregull në të gjitha shkollat dhe pa probleme. “Këtë vit procesi mësimorë ka nisur me rregull në shkollat e Komunës së Gjilanit. Po ashtu është bërë gëlqerosja e shkollave të cilat janë vlerësuar paraprakisht nga komisioni se duhet të bëhet gëlqerosja... ''  (Shih më tepër në shkrimi: Komiteti i arsimit informohet nga drejtori i drejtorisë dhe nga kryesuesit e komisioneve)

 

Lexo më tepër