Projekti Libri me ze Teknologjia 8

Projekti Libri me ze Teknologjia 8 - Audio book

Arsyeja se pse lindi ideja e projektit audio book është se shumica e nxënësëve nuk kanë interesim për leximin e librave. Arsyjet se pse ata nuk lexojn mund të jenë të ndryshme si të kenë punë më të rëndësishme apo ngase kanë gjëra më interesante. Pra ne kemi menduar se në qoftë se ata nuk duan të lexojnë ata mund ta dëgjojnë mësimin dhe të bëjnë gjëra të tjera njëkohësisht. Për më shumë kliko në blogun e teknologjisë: .

Kthehu