Aktuale

Projekte

Projekti smart wallet

Gëzuar Fiter Bajramin

Drejtoria e shkollës “ Abaz Ajeti” uron stafin, prindërit dhe nxënësit e shkollës me rastin e festes se Bajramit.

Lexo më tepër

Elorina Musliu “AbaZ Ajeti”, e dyta në Olimpiadën e matematikës

 

Nxënësja e shkollës  “Abaz Ajeti”  mori mirënjohje dhe medalje për suksesin e treguar  në këto gara.

 

Lexo më tepër

Kolegja jonë, Arife Aliu, doli në pension

Sot më 01.03.2021, kolegja jonë festoi ditëlindjen e saj të 65-të dhe shkolla jonë “ Abaz Ajeti” i përgaditi një takim përshëndetës me rastin e pensionimit të saj.

 

Lexo më tepër